De 12 gewoontes van alle meisjes die altijd dun zijn (en waarmee je moeiteloos vet verbrandt)

Als je voor de zomer nog wat extra pondjes wilt verliezen, dan zijn dit supertips om af te vallen. En als je naar meisjes die altijd dun zijn kijkt, valt op dat ze allemaal hetzelfde doen. 

Het zijn 12 gewoontes, die niet te moeilijk zijn om je aan te houden. Dit is wat meisjes die altijd dun zijn allemaal doen.

Advertentie 1. Eten wat je wil (met mate)
 2. Zelf koken
 3. Niet te laat ’s avonds eten
 4. Dagelijks wegen
 5. Voedsel≠gelukkig zijn
 6. Bescheiden porties
 7. Stop als je vol zit
 8. Altijd ontbijten
 9. Iedere dag bewegen
 10. Snacken met beleid
 11. Goed kauwen
 12. Op dezelfde tijd naar bed

Nog meer feiten. Meisjes die altijd dun zijn…

...eten appels, met schil.
...houden van zure snoepjes en eten nooit iets met chocola.
...drinken de hele dag water.
...dragen laagjes.
...hebben het altijd koud.
...houden van de zomer
...gaan vaak shoppen.

Afvallen is niet echt makkelijk, maar de beste manier om echt goede tips te krijgen is van meisjes die altijd dun zijn. Zij weten precies wat ze moeten doen om slank en fit te blijven. Dus als je snel wilt afvallen, neem dan hun eenvoudige en gezonde gewoontes over (en houd het vol)!

12 gewoontes van meisjes die altijd dun zijn

1 – Eten wat je wil (met mate)

Mensen die slank zijn, maken geen onderscheid tussen goed en slecht of verboden eten. Alles wat verboden is, is lekkerder en daar wil je alleen maar meer van. Dus doe je favoriete eten niet in de ban, maar geniet er met mate van.

2 – Zelf koken

Wanneer je buiten de deur, zul je veel vaker lege (lees: niet-voedzame) en onnodige calorieën binnenkrijgen en dat is iets wat dunne mensen zoveel mogelijk vermijden. Dus zelf koken is een must voor iedereen die slanker wil worden en blijven.

3 – Niet te laat ’s avonds eten

Vlak voor je gaat slapen eten, is een ongezonde gewoonte die veel mensen hebben. Veel dunne mensen hebben juist de gewoonte om vroeg te eten. Drie uur voor je gaat slapen is perfect. En daarna niks meer eten natuurlijk!

4 – Dagelijks wegen

Gewoon elke dag op de weegschaal staan, kan helpen om je iedere dag met je neus op de feiten te drukken en dat houdt je slank. Zodra je ziet dat je zwaarder bent geworden, kun je direct je dieet en lichaamsbeweging aanpassen. Het is een belangrijke gewoonte van dunne mensen om dit goed in de gaten te houden.

5 – Voedsel≠gelukkig zijn

Helaas ontwikkelen veel mensen een onnatuurlijke relatie met voedsel en zelfs een afhankelijkheid ervan. Dunne mensen hoeven niet te eten om zich gelukkig te voelen. Zij hebben heel andere dingen waar ze blij van kunnen worden.

6 – Bescheiden porties… altijd

Het kan heel verleidelijk zijn om altijd voor de ‘large’ variant te kiezen (en zelfs goedkoper als je het terugrekent), maar doe net niet. Nooit. Meisjes die altijd dun zijn nemen een gewone portie. Altijd. Ook als ze iets heel erg lekker vinden.

7 – Stop als je vol zit

De signalen van je lichaam herkennen dat je vol zit, is een belangrijke eigenschap die veel dunne mensen hebben. Eet dus niet met je ogen, maar met je maag.

8 – Altijd ontbijten

Het is vaak heel makkelijk om in de hectiek van de ochtenddrukte je ontbijt maar over te slaan. Maar juist niet ontbijten kan leiden tot te veel eten de rest van de dag. Zorg dus dat je goed ontbijt met vooral voldoende eiwitten (en vezels als je je darmen een plezier wilt doen), waardoor je langer een vol gevoel houdt.

9 – Iedere dag bewegen

Maak het tot een routine om dagelijks (iets aan) lichaamsbeweging te hebben. Dit helpt slanke mensen om slank te blijven, maar het is ook goed om een depressie af te wenden. Dus: iedere dag flink sporten en zweten maar!

10 – Snacken met beleid

Als je wilt snacken, is dat totaal geen probleem, maar vermijd grote zakken chips of nootjes. Maak een bakje met een portie en geniet ervan. Dat doen dunne mensen om overeten tegen te gaan. Vind je snacken juist zo lekker als je uit een zak eet en geen porties wil maken, koop dan zakken die onder de 100 calorieën blijven.

11 – Goed kauwen

Ongetwijfeld hebben ook jouw ouders je regelmatig verteld dat je goed moet kauwen en ze hebben gelijk. Mensen die 30x of meer kauwen per hap hebben meer controle over hoeveel ze eten, omdat hun brein gewoon eerder doorheeft dat ze vol zitten.

12 – Wil je horen bij de meisjes die altijd dun zijn? Ga dan altijd op dezelfde tijd naar bed

Een regelmatig slaappatroon helpt ook om een gezond gewicht te behouden en zorgt er ook voor dat je beter slaapt. Mensen die altijd op dezelfde tijd naar bed gaan, hebben zo een gezonder gewicht. Probeer het maar!