Judith Stolk: ”Minder kilo’s en meer bewustwording”

Shares

Ruim een jaar geleden begon Judith Stolk aan het #33 days-programma van Amiset. Ze bereikte met behulp van de voedingsplannen, supplementen en video’s stap voor stap een eindresultaat dat ver boven de verwachting lag. Wij waren benieuwd hoe het nu – één jaar na dato – met Judith gaat.

1. Judith, hoe gaat het met je?

Goed! Erg druk, maar dat zal ik waarschijnlijk niet als enige zeggen. Ik ben lekker fit en na het volgen van de #33 days nog steeds energiek en prima op gewicht.

Advertentie2. Waarom ben je destijds het #33 days-programma gaan volgen?

Om de extra kilootjes er niet alleen af te krijgen, maar ook eraf houden.  Ik ben sportief aangelegd en vind het leuk om meerdere sporten te beoefenen. Elke week was ik wel bezig met hardlopen, paardrijden of fitnessen, maar door een hardnekkige blessure werd ik uit die routine gehaald. Daardoor kon ik niet meer hardlopen en werd ik steeds wat zwaarder. Dat tij wilde ik keren.  

3. En is ben je geslaagd in je doel van minder kilo’s?

Jazeker. Niet alleen ben ik 5-6 kilo afgevallen, minstens even belangrijk is dat ik door het programma een houvast heb ontwikkeld om gezond en bewust te blijven eten. Minder kilo’s en meer bewustwording dus.

4. Hoe waren je ervaringen met de voedingsschema’s?

Heel goed. De voedingsschema’s geven specifiek aan wat ze voor je doen en het bood mij inzicht in mijn ‘dikmakers’. Ook al was ik voor mijn gevoel ‘goed bezig’, de kilootjes kwamen er toch aan. Regelmatig nam ik aardappels, pasta, brood of witte rijst, niet wetende dat dit juist koolhydraten zijn die het lichaam moeilijk kan verwerken. 

5. En de sportoefeningen in het programma?

Aangezien ik al regelmatig in de sportschool trainde waren de oefeningen voor mij relatief simpel. Wel denk ik dat het een prima instapniveau is voor sporters en niet-sporters.

6. Wat vond je van de supplementen?

De detox ’s ochtends voor het ontbijt is prima te drinken. De weiproteïneshake is zeker na het sporten een echter traktatie waar ik al tijdens de training naar kon uitkijken. Ook de groene thee drink ik nog steeds. Zeker als ik ’s middags behoefte heb aan iets anders dan water.

7. Hoe heb je de begeleiding ervaren?

Aangezien ik vrij veel zelfstandig heb gedaan, heb ik daar niet veel gebruik van gemaakt. Toen ik door mijn werk toch wat moest aanpassen in het schema werd ik daarin goed begeleid.

8. Wat waren je resultaten?

Mijn stelregel is dat discipline resultaat geeft. Het was voor mij vooral het middel tot bewustwording en uitvinden waar mijn probleem lag. Door het volgen van het programma kan ik bijvoorbeeld nu heel makkelijk mijn gewicht beïnvloeden. Ik weet welke producten goed zijn en welke ik beter kan mijden. In totaal ben ik 5-6 kilo kwijtgeraakt en die zijn er nog steeds af.

9. Beveel je het aan? 

Zeker! Anderen die ik zag worstelen met hun gewicht heb ik geadviseerd om ook aan de slag te gaan. Voorwaarde is wel dat je de knop omzet en het ook echt moet willen! In mijn geval ging dat vrij makkelijk, omdat ik in de eerste week al 2,5 kilo was kwijtgeraakt. Uiteraard is dat een goede stimulans om gemotiveerd door te gaan met het programma.

10. Heb je nog suggesties?

Wellicht wat meer variatie in de menu’s aanbrengen. De resultaten zijn top, maar op een gegeven moment had ik boontjes met gehakt wel gezien.

Shares

Geef als eerste een reactie on "Judith Stolk: ”Minder kilo’s en meer bewustwording”"

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shares