Vijf tips van MYLOT om niet aan te komen op vakantie 

Shares

Waarschijnlijk ben jij nu heel hard aan het bikkelen om straks in je bikini of zwembroek keihard te rocken op het strand. En waarschijnlijk vind jij ook dat je in de vakantie het dan wel hebt verdiend om even heerlijk te eten, te chillen en alles lekker los te laten. Gewoon volledig bijkomen van alle stress en genieten van alles wat er om je heen gebeurt op vakantie.

Wat vaak wordt vergeten is dat het één het ander niet uitsluit. Hierdoor komen er meestal heel veel mensen aan op vakantie. En dan? Dan kom je terug van vakantie en kan je die stomme vijf kilo er weer af gaan trainen. LEKKER, weer van vooraf aan beginnen. Is dat echt wat je wilde? Ja toch? Ow nee, toch niet. Nu dan hebben wij misschien wel wat voor je! Want hoe ga je dat dan wel oplossen? Je wilt natuurlijk wel gewoon dat wijntje bij je etentje en je wilt ook niet te veel nadenken.

Advertentie  1. Verander je gedachtegang en matig je consumpties
  2. Ontdek de stad of strandplaats op een sportieve manier 
  3. Onderneem iets meer beach-activiteiten
  4. Neem een hotel met gym of zoek op internet een gym dichtbij!
  5. Koop een kledingstuk voor na je vakantie

1-Verander je gedachtegang en matig je consumpties

Het is inderdaad zeker belangrijk om te blijven genieten, maar ook zeker om de helft van de consumpties te nemen die jij van te voren in je hoofd had zitten. Geniet van wat je neemt en word bewust van je eten en drankjes. Als jij in de ochtend een stokbroodje wil, dan moet je daar gewoon heerlijk van kunnen genieten, maar dan hoef je niet in de middag ook nog taart en ’s avonds wijn. Maak keuzes voor jezelf óf je gaat genieten van dat stokbroodje óf je gaat vanavond lekker wijn drinken. Want TUURLIJK kan jij dat, alleen waarom allemaal? Dat kan wel, maar dan moet je van alles heel weinig nemen en meestal zijn maar weinig mensen daar goed in (een kwart taartje, half glas wijn en kwart stokbrood klinkt alleen al voor geen meter).

2-Ontdek de stad of strandplaats op een sportieve manier 

Tegenwoordig zijn er overal fietsen te huur en op deze manier kun je perfect de stad leren kennen. Je kan natuurlijk ook hardlopen of wandelen, alleen hiermee pak je wel wat minder km´s. Ik vind het heerlijk om op mijn gehuurde fietsje door alle buurten te fietsen en mezelf gelijk thuis te voelen in mijn ‘nieuwe’ plek. Je komt zo leuke eettentjes tegen en wellicht ook leuke healthy hotspots!

3-Onderneem iets meer beach-activiteiten

Zwemmen, beachtennissen, surfen zijn onderdeel van buitensporten waarbij je behalve lol ook onwijs goed bezig bent. Indien je dus wat meer hebt gegeten, kan je dit heel goed compenseren met een lange zwemsessie in het zwembad of lekker in de zee. Surfen vergt wel iets meer kwaliteiten, maar een proeflesje of body boarden kan nooit kwaad, het gaat er om dat je nog steeds in beweging blijft, ondanks dat je dus op vakantie bent. Daarnaast beleef je met deze workouts ook veel meer lol dan verwacht!

4-Neem een hotel met gym of zoek op internet een gym dichtbij!

Mocht je echt verslaafd zijn geraakt aan de sportschool, zorg dat je dan een gym op locatie hebt of dat je op internet de dichtst bijzijnde hebt gevonden waar je een dagpas kan huren. Hierdoor kan je dezelfde workouts doen als thuis, alleen nu heb je veel meer tijd zo zonder job en zorgen!

5-Koop een kledingstuk voor ná je vakantie

Dat klinkt heel raar, want je wilt nieuwe kleding natuurlijk ook aan op je vakantie! Maar zodra je meer motivatie hebt om dat ene mooie jurkje of die mooie broek aan te trekken na je vakantie, kan je ook meer gaan letten op je eten en sporten in je vakantie. En laten we eerlijk zijn, als je bruin bent en nog steeds in dezelfde shape als voor je vakantie, dan is dat jurkje alleen maar mooier toch?

Have fun on your holiday!mylot
Lotte OnlandShares

Geef als eerste een reactie on "Vijf tips van MYLOT om niet aan te komen op vakantie "

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shares