Monique begint iedere dag met een detox: “Ik word energieker.”

Berry Blaster
Shares

Monique Ubels Meijer, 28 jaar en woonachtig in Stroe, gebruikt al geruime tijd Berry Blaster als start van haar dag. Je kunt deze detox het best voor je ontbijt drinken om de reinigende werking van je lever te ondersteunen.

monique2

"Ik wil niet meer zonder".

 

Waarom ben je Berry Blaster gaan gebruiken?

Met 2 kinderen en een fysiek zware baan in de gehandicaptenzorg kan mijn energiepeil soms wat te wensen over laten. En als je dan ook nog om de dag lekker wil hardlopen dan is een steuntje in de rug altijd welkom. In februari ben ik aan het 33days afslankpakket begonnen, omdat geen enkel dieet werkte en ik toch wel wat kilo’s wilde kwijtraken. Dit programma werkte voor mij erg goed: het voedingsplan, de ondersteuning van het Vitamins.nl team, de workoutvideo’s en de supplementen Berry Blaster, Green Tiger en Hard Body hadden duidelijk effect.

AdvertentieWat merkte je precies?

Naast het feit dat ik blijvend kilo’s ben kwijtgeraakt, merkte ik vooral dat de Berry Blaster mij energieker maakte en er ook voor zorgde dat ik niet meer moe opstond. Daarnaast heb ik ook meer energie tijdens het sporten gekregen.

Zou je dit niet kunnen toeschrijven aan het feit dat je ook Green Tiger en Hard Body gebruikte?

Nee. Ik heb namelijk een tijdje geen Berry Blaster gebruikt en merkte toen pas het verschil. Opeens lag mijn energiepeil een stuk lager en ging het opstaan weer minder makkelijk. Dit terwijl ik in die periode wel gewoon Green Tiger en Hard Body dronk.

Wat vind je van de smaak?

In het begin was het even wennen, maar ik vind het nu prima te drinken. 

Wanneer drink je het?

Altijd ’s ochtends voor het ontbijt. Meestal 2 dopjes in een bidon met 500 ml water.

Wat zou je aan Berry Blaster willen verbeteren?

Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten. Prijs-kwaliteitsverhouding klopt en ik ben ook erg tevreden met de service van Vitamins.nl: snelle levering en bij vragen krijg ik ook altijd een goed advies.

Ben je van plan het te blijven gebruiken?

Ja. Ik merk wat het met mijn lichaam doet en dat wil ik graag vasthouden.

Zijn er mensen in jouw omgeving die net zo enthousiast zijn?

Zeker! Een collega en een vriendin heb ik ook al weten te overtuigen.

Wat zijn hun ervaringen?

Een egalere huid en minder wallen. Dat vinden vrouwen altijd prettig, haha.

Aan wie zou jij een detox met Berry Blaster adviseren?

Aan iedereen, ook al leef je gezond.*

 

*noot: De detoxdrank Berry Blaster bevat actieve stoffen die de reinigende werking van je lever ondersteunen. Het product is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Shares

Geef als eerste een reactie on "Monique begint iedere dag met een detox: “Ik word energieker.”"

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shares