Wie had dat gedacht? Appelsap onverwacht goede remedie tegen een kater

goede remedie tegen een kater

Een nare kater is gewoon moeder natuur die tegen je zegt dat je nou eens volwassen moet worden (en dus moet stoppen met zo belachelijk veel te drinken). Ben je toch weer eens in de fout gegaan? Dan lijkt appelsap een waanzinnig goede remedie tegen een kater!

Onderzoek: ook goede remedie tegen een kater?

Niemand haalt het in z’n hoofd om na een avondje stappen een glaasje appelsap te drinken. Waarschijnlijk was je er in je kindertijd wel dol op, maar om de een of andere reden zijn we dat later niet meer. Toch zou je het nu moeten proberen, want uit een onderzoek naar de behandeling van uitgedroogde kinderen is gebleken dat appelsap effectiever is dan sportdrankjes. Niet dat deze kinderen te veel  gedronken hadden (ze waren onder de 6), maar alcohol in grote hoeveelheden zorgt ook voor uitdroging dus denken de deskundigen dat deze resultaten ook van toepassing zijn bij een kater. Het is een kleine moeite om het te proberen lijk me, de volgende keer dat je weer geheel brak de hele dag in bed wil blijven liggen.

AdvertentieNa de kater: wees goed voor je lever

Een goede ontgifting van je lever helpt helaas niet tegen een kater, maar helpt wel om andere gevolgen te beperken. Met mariadistel ondersteun je de functie van je lever en dat kan deze waarschijnlijk wel gebruiken. Als er namelijk alcohol in je bloed aanwezig is, heeft je lever de neiging om dit eerst te gaan verwerken. Het zorgt voor overbelasting en andere toxines worden niet afgebroken en afgescheiden, maar opgeslagen in je lever en onder je huid. Dé reden dat door alcohol je een vale teint kan krijgen.

Geef als eerste een reactie on "Wie had dat gedacht? Appelsap onverwacht goede remedie tegen een kater"

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.